Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Átlagos értékelés:
5 (4 vélemény)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
P. Andi
2022.01.28
Remek kétszemélyes játék! Összetett, elsőre nehéz megtanulni a szabályokat, de miután belejöttök, minden egyértelmű, és cserébe megunhatatlan. Mindig változatos a játékmenet, főleg a kártyák sokszínűsége miatt, illetve hogy három győzelmi lehetőség is van; mindig tudjátok őket váltogatni, próbálgatni. Nagyon ajánlós. :)
Farkas Balázs
2021.09.01
Az egyik legjobb kétszemélyes játék. Lassan egy éve megvan, de nem tudjuk megunni. Sokféle módon lehet győzni, az elején választott stratégiát lehet, hogy út közben, meg kell változtatni, sok mindenre kell figyelni.
SzJanos
2021.07.20
Számomra az eddigi legjobb kétszemélyes játék. Imádom, nagyon sok győzelmi lehetőség, nagyon sok helyen kell fogni a másikat, hogy nehogy megszaladjon.
Eszti
2016.12.11
Volt szerencsém kipróbálni egy társasjáték kiállításon. Én ugyan nem játszottam még az eredeti, nagy 7 wonders kiadással, de azonnal meghozta hozzá a kedvem, csak úgy, mint a játék megvásárlásához is. Ha valaki egyszer átrágja magát a szabályokon, egy igazi gyöngyszemre lel. Pörgős, változatos, és az ember agyát is kellemesen megdolgoztatja. :) Annak, aki kedveli a stratégia műfaját, biztosan hamar az egyik kedvence lesz. :)
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza