Rokokó/Rococo társasjáték


Rokokó/Rococo társasjáték

Üdvözlünk a Rokokó korában. XV. Lajos uralkodik Franciaországban, és pazar bálokat tart. A fontos személyek mindent megtesznek azért, hogy a legjobb ruhákat szerezzék meg maguknak, és felülmúlják egymást. Mivel a legnagyobb eseményig, a nagy bálig, már csak pár hét van hátra, mindenki hozzád fordul a kérésével: egy elegáns kabát ide, egy lenyűgöző ruha oda vagy egy kis adomány a tűzijátékra. Hamar világossá válik, hogy ez többé már nem csak egy ruhakészítési üzlet – te irányítod a kor legnevesebb báljának előkészületeit. És ha jól csinálod, bekerülsz a történelembe!

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
2.
2016.10.04 23:18
 - Anikó
Gyönyörűen kivitelezett játék, ez fogott meg benne elsőre, illetve, hogy ismét egy nem átlagos téma. Kell benne rendesen gondolkodni, bár még nem sokszor vettük elő, mert számomra a pontozás több figyelmet kíván körönként, mint amennyit szeretek ezzel foglalkozni. Összetettebb stratégiai játék, mindenképpen haladóknak ajánlom.
1.
2016.08.08 11:50
 - Szilágyiné Dorcsi Gabriella
Nagyon tetszett, hogy van kifejezetten lányoknak való stratégiai játék. Igazán szép a grafikája a játéknak, számos jelző, alapanyag, pénz, stb. kellék egészíti ki a játékot. A játék amellett, hogy szép kidolgozású, jó minőségű is. Mindig változatos a játék, kell tervezni, gondolkodni hozzá, de könnyen beletanul az ember.