40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
András
2020.05.15
Fűszerút:  "igazi családi játék"  - mondja Győri-Nádai Réka a "Mit Játsszunk?" video-blogban. Ennél jobban nem is lehetne összefoglalni a lényeget szerintem. Gyerekek számára is követhető, és de a felnőtt agyat is kellemesen megtornáztatja; épp elég rövid ideig tart ahhoz, hogy a gyerekek ne unják meg, de annyira azért nem rövid, hogy a felnőtteknek ne jelentsen kihívást.   Pihentető, kellemes fejtörést okozó, alapvetően mintakirakós játék.  A gondolkodásunk "számolós, számítós" része mellett, megdolgoztatja az "intuitív, kreatív " területet is, és a kettőt anynyira összhangban, nem erőltetetten, hogy ettől  válik olyan kellemessé a játékélmény. Így a "fűszerút' nem csak a kontinenseket köti össze, hanem a bennünk levő gondolkodásmódokat is összhangba hozza. A "nyugati" (digitális, számítós, racionális) és a "keleti" (analóg, kreatív, intuitív) gondolkodás összhangját teretmi meg bennünk - és emiatt tesz olyan jót a fejlődésben levő gyerekeknek is. Földrészeket köt össze kívül-belül...

Kelet csodái: A gyakorlott társasozók hamar fel fogják ismerni, hogy az első látásra bonyolult játék, valójában csak egyetlenegy (!) elemmel (az előörs-elhelyezés elemével) bővíti a megszokott Century-Fűszerút játékot. Tehát egyáltalán nem olyan bonyolult, mint amilyennek első ránézésre tűnik; a Fűszerút után igazi, élvezhető élménnyel bővül a sorozat!

Új világ:  Milyen ötletes, hogy ismét egyetlen csavarral, egy újabb mintakirakás-lehetőséggel bővült az előző két rész játékmechanikája (minden marad a régi, de most már a megszerzett pontkártyákon is van egy-egy plusz ikon, amiket újabb minta kirakására lehet használni). Ismét csak egy fokkal, épp csak egy kicsit nehezebb; csak egy kis finom, plusz ötlettel bővül a játék, ami még élvezetesebbé teszi a korábbiakat. 

A három együtt: Családapaként rajongója vagyok a Century sorozatnak. Egy remekmű, ami tényleg ideális azoknak, akik együtt szeretnének játszani a gyerekeikkel, de úgy, hogy közben számukra is legyen a játékban kihivás. 

Mekkora ötlet, hogy a három társasdobozt egymás mellé rakva, egy szép nagy összefüggő festményképet kapunk!
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza