Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termék részletek


Mamutvadász társasjáték Piatnik

Raktárkészlet: NINCS
Mamutvadász társasjáték Piatnik
 • Mamutvadász társasjáték Piatnik
 • Mamutvadász társasjáték Piatnik
5 490 Ft5490
A termék átmenetileg nincs raktáron!
Kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy érdeklődjön e-mail útján!

A Mamutvadász 2012-ben a Magyar Társasjáték Díj I. helyezett játéka lett. Merülj el egy régmúlt korban és éld át, ahogy az emberek 10 ezer évvel ezelőtt a kőkorszakban a mindennapokat élték.

Az igényes kivitel és a régmúlt kor különleges hangulata teszi még értékesebbé az izgalmas és szórakoztató családi, stratégiai, gazdálkodó jellegű játékot, amelyben szükség lesz jó taktikai érzékedre is.
Szerző: Reiner Knizia

 • A kőkorban az élet nem volt könnyű. Az emberek folyamatosan a vidéket járták ehető dolgokat keresve, ilyenek voltak a bogyók, a gyökerek, és a fűszerek, amiket gyógyító hatásuk miatt gyűjtögettek. Különösen fontos volt a vadászat, mert a mamutok sok húst adtak, az irhájuk pedig télen melegen tartotta az embereket. Az élethez, a vadászathoz megfelelő felszerelésre is szükség volt. Erős fegyvereket készítettek, az értékes vizet korsókban tartották és nyakláncokat, ékszerekkel díszített agancsos koponyákat készítettek, amiket más törzseknek ajándékoztak azért, hogy fenntartsák a békét. Aki nem használta ki a nyarat arra, hogy annyi élelmet gyűjtsön, amennyit lehetséges, nem készített fegyvereket, vagy nem gyűjtött össze hasznos árukat arra hosszú fukar tél és keserű sors várt.

  A játék menete:

  A Mamutvadász játék két fázisból áll: A nyári fázisban a játékosok főleg élelmet gyűjtenek és készleteket halmoznak fel táborhelyeiken. A téli fázisban a fegyvereket használják mamutvadászatra, és további élelmiszereket gyűjtenek azért, hogy átvészeljék a hideg időszakot. A játék végén az a játékos nyer, aki a legtöbb pontot gyűjtötte. A bogyók, gyökerek, fűszerek és mamutok annyi pontot hoznak, amennyi a rajtuk feltüntetett szám értéke. Az áruk annál több pontot hoznak, minél többet gyűjtött belőlük fajtánként a játékos. A készletládák a játék végén szintén értékes pontokat hoznak, de csak abban az esetben, ha sikerült valamelyik táborhelyre elhelyezni őket.

   

  A játék tartalma:

  - 200 játéklapka: 112 nyári lapka és 88 téli lapka

  - 16 játékfigura, 4 színben

  - 16 készletláda, 4 színben

  - 1 játéktábla

  - 1 játékszabály

   

  Díjak és jelölések:
  2011 Hra roku jelölés
  2012 Magyar Társasjátékdíj győztes

   

   

  Mamutvadász játékszabály >> klikk ide

 • Ajánlott korosztály 
  10 – 120 éves
  Játékosok száma
  2 – 4 játékos részére
  Márkanév
  Amigo, Piatnik
  Játék nyelve
  magyar
  Játékidő
  45 perc
  Szállítási idő 
  1 munkanap
  Szállítási költség 
  790 Ft
  VTSZ/SZJ
  9504
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  738968
  A vásárlás után járó pontok
  60 Ft
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.