Úti Zingo társasjáték - Zingo To Go

Raktárkészlet: NINCS
Úti Zingo társasjáték - Zingo To Go

Minden, ami Zingo!, egy praktikus hordozható formában! Rázd meg a kisautót, és nézd meg, hogy a benne rejlő két kocka képe egyezik-e a feladványkártyád képével! Ha igen, akkor a lámpát átfordíthatod - a cél az, hogy minél előbb átfordítsd az összes mezőt! A Zingo egy gyors, szórakoztató párosító játék. Nagyszerű időtöltés azoknak, akik még nem tudnak olvasni, és azoknak is, akik már tudnak, mert a játékhoz a képek és a leírt szavak egyaránt használhatóak.

Gyártó:
Gyártó
4 990 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A Zingo játék célja:
A játékosok megpróbálják elsőként befedni Zingo táblájukat az odaillő lapocskákkal. 

 

A játék tartalma:

- 9 darab Zingo közlekedési lámpa

- 1 darab Zingo autó kockákkal

- 1 darab hordozható tasak

- 1 játékszabály és útmutató


A játék menete:
Az Osztó minden alkalommal elcsúsztatja az adagolót előre majd vissza, hogy két Zingo lapocska láthatóvá váljon. 
Ha egy játékos ugyanolyan képet lát a Zingo lapocskán, mint amilyen Zingo tábláján van, hangosan kimondja a nevét, elveszi a lapocskát, és a Zingo tábláján a megfelelő képre helyezi. A fel nem használt lapocskákat az Osztó félrerakja. 
Ha kettő vagy több játékos szeretné ugyanazt a lapocskát megszerezni, azé lesz, aki a leghamarabb kimondja a nevét. Az Osztó dönti el, hogy ki mondta először. Ha az Osztó úgy dönt, hogy döntetlen, a lapocskát visszarakja a Zingo Adagolóba. 
Az Osztó a biró! Ha egy játékos kimondja egy lapocskán szereplő ábra nevét, anélkül, hogy szüksége volna rá, az Osztónak figyelmeztetnie kell. Három ilyen figyelmeztetés után 1 db Zingo lapocskát le kell vennie a táblájáról. További három figyelmeztetés után még 1-et, és így tovább. A figyelmeztetett játékos döntheti el, hogy melyik lapocskát veszi le. 
A győztes az lesz, aki eléri a “Blackout”-ot, vagyis az összes képet a Zingo tábláján Zingo lapocskák borítanak, és hangosan kimondja, hogy ZINGO, ezzel megnyerve a játékot. A következő játékban a győztes lesz az Osztó 

Különböző nehézségi fokozatok 
A Zingo tábláknak két oldaluk van, ezért különböző nehézségű játékokra is módot ad. 
A zöld szélű táblákon szereplő ábrák, kevesebbszer ismétlődnek a többi táblán. A legtöbb esetben a játékosoknak nem kell versenyezni a lapocskákért. Ezen a szinten van ugyan verseny a játékosok között, de nem túl erős, így ezt inkább a fiatalabb játékosoknak ajánljuk. 
A piros szélű táblákon több ábra azonos a többi táblán szereplőkkel. Ezen a szinten tehát nagy a verseny a játékosok között, ez teszi még izgalamasabbá a játékot. Ezt a verziót idősebb vagy gyakorlott játékosoknak ajánljuk. 

Játékváltozatok 
Mini-Zingo: Az győz, akinek 3 lapocskája lesz egy sorban vizszintesen, függőlegesen vagy keresztben, vagy négyszögben. 
Zany Zingo: Válasszanak a játékosok egy formát, amely szerint el kell helyezni a Zingo lapocskákat a Zingo táblán. Lehet akár négyzet, kereszt, négy sarok, stb alakzatban. Akinek először kijön a minta, az nyer. 
Több táblás Zingo: Ebben az esetben a játékosok kettő vagy több Zingo táblát is használnak egyszerre egy játék során. A győztes az lesz, aki elsőként kitölt legalább egy kártyáját. 

Hasonló termékek
Adatok
Ajánlott korosztály
4 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 9 játékos részére
Márkanév
Thinkfun
Játék nyelve
magyar leírással
Játékidő
5 perc
Vonalkód
5999548048221
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
990
VTSZ/SZJ
9504
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
077020
A vásárlás után járó pontok
30 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
argep.hu