Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Timeline - Általános ismeretek társasjáték - Asmodee

A játék röviden: A soron lévő játékos megpróbálja az egyik lapját beilleszteni az idővonal megfelelő helyére. A kártyáknak mindig időrendben kell követniük egymást. Ha sikerül, eggyel kevesebb lap marad előtte. Ha nem sikerül, a kártya visszakerül a dobozba, és újat kell húznia helyette. A játékot az nyeri, aki elsőként szabadul meg az utolsó kártyájától.

Ajánlott korosztály
8 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 8 játékos részére
Játékidő
10 – 20 perc
Nincs raktáron
4 590 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 92 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

"Emlékszem egy régi Sherlock Holmes jelenetre, ahol egy régi lovaskocsival utazott. Biztos, hogy a karakter korábbi, minthogy feltalálták volna az autót. Arra is emlékszem, hogy gyakran használ szemüveget, sőt távcsövet is. Tehát logikus, hogy ezek a találmányok már a híres nyomozó előtt is léteztek. De nem emlékszem, hogy filteres teát ivott vagy kukoricapelyhet reggelizett volna. Lehet, hogy ezek későbbi találmányok?"


A Timeline: Általános ismeretek című játékban ilyen és ehhez hasonló kérdéseket kell majd feltennünk magunknak, mielőtt kijátszanánk egy kártyánkat. Csak egy cél van: az összes kártyánkat helyesen kijátszani! Kombináld a különböző fémdobozos Timeline játékokat, hogy a játék változatosabb és még szórakoztatóbb legyen!

 

A játék tartalma:

- 110 általános ismeret témájú kártya

Adatok
Márkanév
Asmodee
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
3558380032847
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
timeline_032847
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló