Kérdés esetén hívj minket!
+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Ticket to Ride Amsterdam társasjáték - angol nyelvű
Ticket to Ride Amsterdam társasjáték - angol nyelvű
7 890 Ft

Ticket to Ride Amsterdam társasjáték - angol nyelvű

A játék önmagában játszható! FIGYELEM! A társasjáték angol nyelvű, és angol nyelvű játékszabályt tartalmaz!

Üdvözlünk Amszterdamban az 1700-as években!

Csodáld meg a lenyűgöző Holland fővárost, Amszterdamot, a globális kereskedekem központját. Ebben a gyorsított tempójú Ticket To Ride játékban a játékosok lovaskocsikat  használva versenyeznek egymással a forgalmas Amszerdam-i utcákon, hogy meglátogassák a legrangosabb turisztikai látványosságokat és teljesítsék a menetlevelükön szereplő úti célokat. Az elegánsan egyszerű Ticket to Ride Amszetrdam a kezdők és a tapasztalt játékosok részére is egy szuper élményt jelent.

Ismerd meg a játékot 3 perc alatt és játssz órákig!

Vigyázz, mert ez a játék elvarázsol és a rabjává tesz. Mindegy, hogy hány éves vagy. Az Alan R. Moon által tervezett Ticket To Ride játékok az elmúlt 10 év legnépszerűbb játékai. Több, mint 3 millió eladott játék, több tucat nemzetközi díj.

Ajánlott korosztály
8 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Várható kiszállítás
2021.10.26
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
10 – 15 perc
Raktáron
7 890 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 79 Ft
Részletek

Minden játékos 17 lovaskocsival, két szállító kártyával és egy vagy két rendeltetési hellyel kezd, amelyek megmutatják a londoni helyszíneket. A játékosok a körükben vagy húznak két szállítási kártyát a pakliból, vagy pedig öt felfelé néző kártyát jelenítenek meg (vagy vesz egy felfelé mutató buszt, amely a játék mind a hat színének számít); vagy igényelnek egy útvonalat a táblán úgy, hogy eldobják a kártyákat, amelyek megegyeznek az igényelt útvonal színével (bármilyen kártyakészlettel, amely lehetővé teszi egy szürke útvonal igénylését); vagy húznak két rendeltetési jegyet, és legalább egyet megőriznek. A játékosok felváltva végzik, amíg valakinek legfeljebb két busza van a készletben. Ekkor minden játékos egy utolsó fordulót vesz fel, beleértve azt a játékost is, aki a játék végét váltotta ki. A játékosok összegezik a pontokat, és pontokat szereznek a (1) a játék során igényelt útvonalakról, (2) a kitöltött céljegyekről (a jegy két helyének összekapcsolásával a buszok folyamatos vonalával) ), és (3) a körzetek, amelyeket összekapcsoltak. (A körzet 2-4 helyből áll, és 1-5 pontot szerez egy körzetre, ha az összes helyét összekapcsolja a busszal.) Ha nem vesz el egy kitöltött rendeltetési jegyet akkor pontokat veszít, viszont mindenki kapja a magas pontszámot.

A játék tartalma:

  • 1 tábla, Amszterdam közlekedési hálózatával
  • 64 műanyag lovaskocsi
  • 44 utazás kártya
  • 24 úticél kártya
  • 4 pont jelölő
  • 1 játékszabály
Adatok
Márkanév
Days of wonder
Játékszabály nyelve
angol
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
824968200636
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
ttr_amsterdam_200636
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló