40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Tetrisz társasjáték - Poptoy

A játékot két személy játszhatja. A dobozban található formákat öntsük ki az asztalra. Az egyik játékos a doboz felső részét, a másik a doboz alsó részét maga elé felfordítva, azaz a négyzethálós terület legyen felül. A játék lényege, hogy a játékosok színdobókockával felváltva dobva, a dobott színnel azonos színű - és ezáltal meghatározott alakú - formákkal a saját területüket telerakják lentről felfelé úgy, hogy minél több teljesen teletöltött vízszintes sort képezzenek és ezáltal minél több pontot szerezzenek. 

Ajánlott korosztály
6 éves kortól
Játékosok száma
2 – 2 játékos részére
Játékidő
20 – 40 perc
Összetettség, nehézségi fok
egyszerű
Nincs raktáron
1 249 Ft
Részletek
A Tetrisz társasjáték egy kiváló szórakozást nyújtó játék, amely két személy számára készült. A játék lényege, hogy az asztalra öntjük a dobozban található formákat, majd az egyik játékos a doboz felső részét, a másik pedig az alsó részét maga elé felfordítva kezdi meg a játékot.

A játékosok felváltva dobókockával dobálnak, majd a dobott színnel azonos színű és meghatározott alakú formákat helyezik el a saját területükön. Az a cél, hogy minél több teljesen teletöltött vízszintes sort képezzünk, és ezáltal minél több pontot szerezzünk.

A játékot ajánljuk 6 éves kortól kezdve, és kiváló választás lehet barátokkal vagy családtagokkal való játékhoz. A játék teljes játékidője és nehézségi szintje azonban attól függ, hogy milyen rutinosak a játékosok, és mennyire gyorsan tudnak reagálni a dobásokra.

Azon túlmenően, hogy a Tetrisz társasjáték nagyszerű szórakozást nyújt, számos díjat is nyert már, amely azt mutatja, hogy a játék nemcsak a játékosok, hanem a szakértők számára is kedvelt és elismert. Ha szeretnél egy családi vagy baráti összejövetelen kiváló játékélményt biztosítani, akkor a Tetrisz társasjáték a tökéletes választás! Vásárold meg most és élvezd a kihívást és a jó hangulatot, amelyet ez a játék nyújtani tud.
Adatok
Márkanév
Poptoy
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
5997561100247
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
107842
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló