Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Szuper Mágikus Jinn - A varázslatos gondolatolvasó

Szuper Mágikus Jinn - A varázslatos gondolatolvasó
Szuper Mágikus Jinn - A varázslatos gondolatolvasó

Jinn egy varázslatos gondolatolvasó! Elődjhez képest, ez a játék most már 5 téma szavait ismeri (állatok, sportok, foglalkozások, ruhadarabok, zöldségek és gyümölcsök) és alig várja, hogy próbára tedd tudását! Jinn egy olyan interaktív játék, amely hangfelismeréssel tud barkochbázni veled. Nagyon ravasz játékos, vajon túljársz az eszén? 

Ajánlott korosztály
5 – 120 éves
Játékosok száma
1 – 4 játékos részére
Játékidő
10 – 30 perc
Nincs raktáron
8 490 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 170 Ft
Részletek

Nyomd meg a Szuper Mágikus Jinn figura orrát és már üdvözöl is! Ha megvan a feladvány, annyit kell mondanod, hogy „Oké”. Szuper Mágikus Jinn, az interaktív játék felismeri mit mondasz neki, ha hangosan, érthetően beszélsz hozzá. Ezután elkezdődik a játék, Jinn kérdéseire „Igen”, „Nem”, „Nem tudom” vagy „Attól függ” válaszokkal felelhetsz. Ha nem értetted a kérdést, kérheted, hogy mondja el újra, ilyenkor azt mondd neki: „Ismételd meg!”

Előfordulhat, hogy meggondolod magad és javítani szeretnéd a válaszodat. Ha egy korábban feltett kérdésre adott válaszodat szeretnéd megváltoztatni, az „Egyet vissza” mondattal ráveheted Jinnt, hogy az eggyel korábbi kérdést újra feltegye. Több kérdéssel korábbra is visszamehetsz ilyen módon. A Szuper Mágikus Jinn interaktív barkochbázó játék 5 éves kortól ajánlott lányoknak és fiúknak egyaránt! 3 db R03 (AAA) típusú elemmel működik.

 

A játék tartalma:

- 1 Szuper Mágikus Jinn

- 3 db R03 (AAA) elem

 

Díjak és jelölések:

2014 Az ország játéka

Adatok
Márkanév
Modell&Hobby
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
3760145061614
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
jinn_061614
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló