Sündörgő megmentő logikai játék

Raktárkészlet: VAN
Hedgehog Escape társasjáték
Hedgehog Escape társasjáték
Hedgehog Escape társasjáték
Hedgehog Escape társasjáték
Hedgehog Escape társasjáték
Hedgehog Escape társasjáték
Hedgehog Escape társasjáték
Hedgehog Escape társasjáték
Várható kiszállítás : 2021.04.23
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

Már a játék kivitelezése is annyira kedves. Sün mama kívülről bizalommal telve figyeli csemetéit, ahogy a borzok elől összegömbölyödve menekülnek és keresik meg a hozzá vezető utat a bozótoson keresztül.

A négyszögletű pálya kialakítása pont az összegömbölyödött süni-alakzathoz igazodik (10 sün adott alakzatban fixálva), és anélküli kell görgetve mozgatni a sün csoportot, hogy felemelnénk, vagy csúsztatnánk. A borzok akadályokat képeznek, akik megtámadják a sünöket. Előlük kell tehát menekülni megfelelő írányba forgatva a süniket, kikerülve vagy átgördülve rajtuk. A cél, hogy a bozót kerítés alacsony részén át tudjanak fordulni sün mamához. A játékban 3 nehézségi fok található, 50 feladvány képében. A feladvány a pálya kialakításán (ami a borzok elhelyezését, számát), és a sün csoport kiindulási helyén múlik.

5 790 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

Az otthoni tanulás óriási kihívás a családok számára a jelenlegi helyzetben megfelelő háttér és digitális segédanyagok nélkül. Hamar türelmét veszítheti a gyerek és a szülő egyaránt. Mindenki hétköznapi hős. Új ötletek, praktikák kikisérletezése szükséges, hogy a koncentráltságot és a motiváltságot fenntartsuk vagy visszaállítsuk, holott sokszor a szülő is belefáradt. 

 

Mivel zökkentsük ki a tanulási ellenállást vagy milyen hasznos játékkal töltsük ki a tantárgyak közötti pihenési időt? 

 

Biztosan emlékeztek azokra az old-school logikai játékokra, amikkel anno mi is játszottunk két-három dimenzióban papíron vagy műanyag keretbe zárva (amőba, sakk, gyufaszálas játékok, ötödölő, malom). Ezek a játékok újjászülettek, sőt reneszánszukat élik. Az ilyen típusú logikai játékok nem pusztán próbálkozásra épülnek. Összetett gondolkodást, több lépésnyi előrelátást, kombinációs készséget, térlátást igényelnek. Túlterhelt, stresszes, ‘befeszült’ időben nyugodtan nyúljunk vissza hozzájuk. 

 

A logikai játékok szabályjátékok. A kisgyermekkori mozgásos szabályjátékok intellektuális változatai. Iskolás korban sajnos egyre kevesebb idő jut a mozgásos kinti játékokra, amelyek szintén szabályokon alapulnak (pl fogócska, bújócska, kiütő). A logikai játékok óriási előnye, hogy egyedül játszhatóak, nem igényelnek udvart és játékosan törik meg az otthon tanulás monotonitását. 

A logika játékokban is van egy keret, egy főszabály, amelyen belül kreatívan oldhatók meg, kísérletezhetők ki a megoldások. Ahogy érik a gyermek logikai képessége, egyre kevesebb lépésből tudja megoldani a feladatot. A logikai játékoknak gondolkodás fejlesztő hatása van. A gondolkodás stimuláló szerep pedig a matematikatanulás kihagyhatatlan összetevője

Gondoljunk úgy erre a nem várt időszakra, mint nagyszerű lehetőségre, hogy a napjainkban sokat kifogásolt oktatás ‘nem-gyerekbarát’ formáját átalakításuk, és saját gyermekünk tanulási stílusát a leghatékonyabbá, legtesthezállóbbá formáljuk.

A kihívás mellett érdekes látni, hogyan gondolkodik gyermekünk, hogyan visz végig egy feladatot, hogyan kezd hozzá, mivel hívja elő hozzá a szükséges ’tudás’, minek mentén jegyzi meg, mihez köti. Érdekes felismerés, tükör, hogy mi hogyan gondolkodunk, és ő kire ütötte ebből a szempontból a családban.

 

A POPULAR logikai játékok izgalmas, várva várt pihentető kihívások pl. tanulás közben. Mindenkinek van kedvence.

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
8 – 120 éves
Játékosok száma
1 – 1 játékos részére
Márkanév
Popular Playthings
Játék nyelve
magyar leírással
EAN
5999566840685
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9503
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
sundorgo_megmento_840685
A vásárlás után járó pontok
70 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!