Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Sakura társasjáték

Minden tavasszal Japán egész területén virágba borulnak a cseresznyefák, amit a japán emberek megünnepelnek, mivel hitük szerint a Fudzsi-hegy istennője, Konohana Szakuja Hime, ilyenkor életre kelti a halott virágokat. A cseresznyevirág az életerő szimbóluma, amit szakurának hívnak. A játékosok célja, hogy lapjaiktól úgy szabaduljanak meg, hogy e közben minél kevesebb ütésük legyen. Aki jól taktikázik, és okosan használja fel a karakterek segítségét, a játék végén elnyeri az istennő elismerését, és dicsőség övezi a következő tavasz beköszöntéig.

A Sakura egy rendkívül elegáns ütés-vivős kártyajáték, amiben egyaránt szerepet kap a szerencse, a matematika és az intuíció. A karakterkártyáknak köszönhetően a játék menete izgalmas és fordulatos. Egy-egy forduló alatt a játékosok többször is újraalkotják stratégiájukat.

Megállja a helyét családi játékként is, de stratégiai és logikai játékként is besorolható. Nagyon jól befogadható olyan társaságok részére is, akik eddig a magyar/francia kártyás játékokat részesítették előnyben.

Ajánlott korosztály
10 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 6 játékos részére
Összetettség, nehézségi fok
egyszerű
Játékidő
20 – 45 perc
Nincs raktáron
7 190 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 144 Ft
Adatok
Márkanév
Delta Vision
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5992323230033
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com értékelés
6,4
Boardgamegeek.com nehézségi szint
1,43/5
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
sakura_230033
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!