Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Rhino Hero - Állati csete-paté társasjáték - Haba

Rhino Hero - Állati csete-paté társasjáték - Haba
Rhino Hero - Állati csete-paté társasjáték - Haba

Rinó, a hős rinocérosz visszatért, de most már nem csak egy ingatag toronyház megmászása lesz a feladata!

Rivalizáló szuperhősök egész sorával kell felvennie a kesztyűt egy kerge épület kesze-kusza tornyai között, miközben a tolvaj Pókmajom-bandát igyekszik rács mögé juttatni. A hősök mázsás pofonjaiba minden fal beleremeg, miközben a csibész majmok pokoli ügyességgel jutnak feljebb és feljebb. Mindenki tudja, hogy egy városnak csak egy igazi védelmezője lehet. De vajon ki lesz az?

Sikerrel járhat-e hősünk élete kihívásában?

A Rhino Hero: Állati csete-paté megjelenése óta vezeti a gyerekjátékok toplistáját, hiszen felnőtteknek és gyerekeknek is egyaránt kihívást és szórakozást nyújt. A csete-paték izgalma és az épülő toronyház káosza minden játékalkalmat feledhetetlenné tesz, kortalansága miatt pedig nem csak gyerekjátékként, de tinik és gyermeklelkű felnőttek állandó partijátékaként is kiválóan megállja a helyét!

Építs, küzdj és diadalmaskodj minden idők legőrültebb építőjátékában!

Ajánlott korosztály
5 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Várható játékidő
15 perc
Összetettség, nehézségi fok
nagyon egyszerű
Nincs raktáron
9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 200 Ft
Részletek

A játék menete:
A három alapzatkártyának két oldala van, így a kezdő játékosok és a nagyobb kézügyességű építészek számára is kihívást jelent.
Rajtad van a sor?
1. Válassz egy kártyát - ez meghatározza, milyen falakat kell leraknod.
2. Amint megvannak a falak, a kártyát emeletként a tetejükre kell helyezned.
3. Dobj a kockával, és nézd meg, fentebb léphetsz-e a hősöddel!
4. Áll már valaki az emeleten? Akkor kezdődhet a csete-paté! A nagyobbat dobó hős marad a szint ura, a kisebbet gurítónak lentebb kell lépnie!

A játék tartalma:

- 3 db kétoldalas játéktábla

- 30 padló lapka

- 24 alacsony fal lapka

- 24 magas fal lapka

- 1 szuperhős medál

- 3 dobókocka

- 8 figura

- játékszabály

Díjak és jelölések:

2018 Kinderspiel des Jahres jelölés

2017 Golden Geek Best Family Board Game jelölés

Adatok
Márkanév
Haba
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
4010168240275
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com értékelés
7,4/10
Boardgamegeek.com nehézségi szint
1,14/5
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
allati_csetepate_240275
Cikkek

Rhino Hero - Állati csetepaté

Ennek a játéknak két kiadása van, a korábbi Rhino Hero néven fut, és egy hasonló játék, mint az évekkel később kiadott nagytestvére, a Rhino Hero - Super Battle (Állati csetepaté). Ez egy ügyességi és taktikai játék, aminek a lényege, hogy a saját figuránkat juttassuk legfelülre egy, a játékosok által közösen felépített toronyházban. Ha mi vagyunk soron, épp felrakjuk az új szintet, és ezzel véletlenül összedöntjük a tornyot, akkor az nyert, aki legfelül áll – ha pedig ezek mi vagyunk, akkor mindenki más nyert.

Fotó: Lengyel-Szabó Péter / Index

A játék abban különbözik a kistestvérétől, hogy ott csak egy figurára koncentrált a játék, itt viszont minden játékos kaphat egy saját szuperhősállatot, amit próbál egy kocka segítségével a legtetejére juttatni. A másik különbség, hogy ebben a játékban rengeteg az építőelem, és hatalmas tornyot építünk, ahol

AZ UTOLSÓ KÖRÖK MÁR NAGYON-NAGYON FESZÜLT HANGULATBAN TELNEK – ANNAK ELLENÉRE, HOGY EGY SZÍNES, ÁLLATOS ÜGYESSÉGI JÁTÉKRÓL VAN SZÓ.

A játék egyébként tényleg hatalmas, ez azon is látszik, hogy mekkora tornyok épülhetnek. Viszont a legnagyobb gondja egy egészen apró dolog: a kocka. Egy olyan játékban, amin sok múlik az ügyességen, illetve a taktikázáson, hogy hova és milyen szinteket érdemes felhúznunk, aránytalan rizikó, hogy egy kocka dönti el, mennyit mehetünk le vagy fel az emeleteken. De házi szabályokkal ezen könnyű segíteni: például kihagyni az alsóbb szinteken az egymás elleni harcot, vagy plusz egyet hozzáadni a legalsó játékosok dobásaihoz, és máris kiegyenlítettebb a játék.

Elvileg négyen lehet játszani, de valójában bármilyen kisebb figurával nekiállhatunk a társasnak, szóval akár nyolcan is belevághatunk a játékba, és úgy talán több idő is telik el két kisebb szívroham között. (Lengyel-Szabó Péter)

Forrás: https://index.hu/kultur/2019/06/24/tarsas_tarsasjatek_gyerek_rhino_hero_rokanyomon_fankfalo_fenevadak/

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló