Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termék részletek


Piszkos Fred a kapitány társasjáték magyar kiadás

-10%
Raktárkészlet: VAN
Piszkos Fred a kapitány társasjáték magyar kiadás
 • Piszkos Fred a kapitány társasjáték magyar kiadás
 • Piszkos Fred a kapitány társasjáték magyar kiadás
8 990 Ft
Akció: 8 090 Ft8090
Kezdete: 2018.02.12   A készlet erejéig!
Várható kiszállítás: 2018.02.20

A Piszkos Fred egyszerre blöff- és stratégiai társasjáték, mindez Rejtő Jenői környezetben. A regényből jól ismert szereplők köszönnek vissza ebben a könnyed játékban, melynek során a kikötői kocsmákban és a három főszereplőnél (Fülig Jimmy-nél, Vadsuhancnál és magánál Piszkos Frednél) próbálunk minél nagyobb befolyást és támogatókat szerezni. Minden forduló elkerülhetetlenül egy Nagy balhéba torkollik, ahol ki-ki a kocsmákban megszerzett gengsztereit okosan felhasználva megpróbálja a lehető legtöbb pontot összegyűjteni.

Második kiadás átdolgozott szabályokkal, akár 10 fő részére is!

 • A Piszkos Fred a kapitány játékot akár 10 játékos is játszhatja, minél többen játszunk, annál kiélezettebb a küzdelem, annál szórakoztatóbb. A játék öt menetből áll, menetenként három fázisból. Az első fázis minden menetben a bandatagok elhelyezése a táblán, ahol helyet szerezhetnek valamelyik kocsmában, vagy megpróbálhatják befolyásolni a három főszereplőt, ezzel tudnak bónuszpontokat szerezni a későbbiekben. Miután mindenki letette mind a 6 figuráját, elkezdődik a második fázis, a Verekedés. Ezen a ponton döntő, hogy ki hány bandataggal vette be magát a kocsmákba. Aki az adott kocsmában többségben van, megszerezheti magának az ott lévő két gengszter egyikét, döntetlen esetén van esélye egy játékosnak mindkét gengsztert magához vennie. Már ezekért a gengszterekért is jár jutalompont, de a nagy pontvadászat csak ezután jön. A harmadik fázis ugyanis a Nagy balhé, ahol a gengszterkártyák rákerülnek a táblára, a 0-tól 9-ig számozott mezőkre. Ha egy kártya az értékének megfelelő mezőre kerül, akkor azonnal értékelni kell, és minden kártyáért annyi pont jár, ahány lapból áll a sor, ahova beillesztjük. Kártyát mindig az tehet le, akinek a legkevesebb pontja van, így a játékosok esélyei kiegyenlítettek maradnak.
  A letett kártyák kapcsolatban állhatnak a főszereplőkkel is, ezért bónuszpontokhoz juthatunk a velük kapcsolatban álló gengszterkártyákért, ha korábban befolyásoltuk Fülig Jimmy-t, Vadsuhancot vagy Piszkos Fredet.
  Ez a menet zajlik le egymás után ötször, és aki az ismétlődő balhék során a legtöbb pontot szerzi, az nyeri a játékot!
  Ez az alapjáték, de a szabályok további lehetőségeket nyújtanak a haladó játékosoknak. Ezek szerint a három főszereplő különleges tulajdonságokkal bír, de ezeket minden körben csak egyszer vehetjük igénybe. A további lehetőségek komoly taktikázásokra nyújtanak módot, így a játék ezáltal alkalmassá válik arra is, hogy ne csak a könnyed kihívások keresői találják meg számításukat vele.

   

  A játék tartalma:

  - 110 kártya

    - 40 gengszterkártya 1-10 értékben

    - 70 akciókártya, 10 játékosnak 7-7 darab fejenként

  - 60 bandatag, 6-6 figura 10 színben

  - 10 rangjelző, színenként egy kis kocka

  - 1 játéktábla

  - 1 játékszabály

   

  Részletes leírást az alábbi linken találhatsz a játékszabályban. Jó szórakozást kívánunk!

   

   

  Piszkos Fred játékszabály >> klikk ide

 • Ajánlott korosztály 
  8 – 120 éves
  Játékosok száma
  2 – 10 játékos részére
  Márkanév
  Gémklub
  Játék nyelve
  magyar
  Játékidő
  45 perc
  Szállítási idő 
  1 munkanap
  Összetettség, nehézségi fok 
  egyszerű
  Szállítási költség 
  790 Ft
  VTSZ/SZJ
  9504
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  751540
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.