Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Pengoloo társasjáték - Blue Orange
Pengoloo társasjáték - Blue Orange
7 190 Ft

Pengoloo társasjáték - Blue Orange

Mókás, vicces déli-sarki tojáskajtatás! Üdvözlünk a Déli-sarkon! Pingvinjeink készen állnak egy közös játékra. Dobj a kockával, majd keresd meg a megfelelő színű tojásokat. Légy az első, aki összegyűjt 6 pingvint, hogy megnyerhesd a játékot. Memóriára és egy kis szerencsére is szükséged lesz ebben a valóban mókás déli-sarki tojáskajtatásban!

Ajánlott korosztály
4 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Várható kiszállítás
2021.09.21
Személyes átvétel
Nyitvatartási időben 1 órán belül
Játékidő
5 – 15 perc
Raktáron
7 190 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 144 Ft
Részletek

A játék célja: Gyűjts össze elsőként 6 pingvinfigurát a tojásaival és nyerd meg a játékot!
A játék menete: Minden pingvinfigurába helyezzetek el egy tojást. Keverjétek össze a pingvineket, és helyezzétek el őket az asztal közepére. Minden játékosnak osszatok ki egy jéghegy pontozótáblát. A legfiatalabb játékos kezdi a játékot. Dob a kockával, ezután kétszer próbálhatja megtalálni a kidobott kockákon szereplő színű tojásokat. Minden alkalommal, mikor egy pingvint felemelünk, azt úgy kell tennünk, hogy a többi játékos is lássa a pingvin alatt lévő tojás színét. Ha a játékos nem talál a dobásnak megfelelő színű tojást, vissza kell tennie a pingvint a tojásra, és a következő játékos kerül sorra. Ha talál egy megfelelő színű tojást, akkor a tojást és a pingvint is a pontozótáblájára kell tennie, és a következő játékos kerül sorra. Abban az esetben, ha két megfelelő színű tojást is talál, mindkét tojást és pingvint is a pontozótáblájára helyezi, és ismét dobhat. A korábban a játékosok által összegyűjtött pingvinek alatt is meg lehet nézni a tojásokat, de nem lehet a jégtábláról elvenni. AZ összegyűjtött pingvineket a játékosok nem keverhetik össze a jégtáblájukon.
Ki nyer? Az nyer, aki elsőként gyűjt össze 6 pingvint. Ha valamelyik játékos az utolsó pingvint is begyűjti a játéktérről, és senkinek sem sikerül 6 pingvint összegyűjtenie, az nyer, akinek a legtöbb pingvinje van. Döntetlen esetén a játékosok közül az nyer, aki elvette az utolsó pingvint.

 

A játék tartalma:
- 12 pingvinfigura
- 12 színes tojás
- 4 jéghegy pontozótábla
- 2 színes dobókocka

Adatok
Márkanév
Blue Orange
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
3770000904321
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
pengoloo_904321
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló