40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1190 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Kiemelt ajánlataink

Tárasjátékrendelés.hu társasjátékokTársasjátékrendelés.hu  - Társas- és kártyajátékok nagy választéka nagyszerű áron, mindezt remek kiszolgálással.

A már most is kedvezményes (általában kb. 10%-os árengedményt az RRP-hez képest) árakon felül további kedvezményt kínálunk a regisztrál és a törzsvásárlóinknak. Elfogadjuk a Visa, Mastercard és bankkártyás fizetéseket.

Hisszük, hogy a játékok boldogságot és örömet okoznak az embereknek, és összekovácsolhatják az embereket. Célunk, hogy a világ minden tájáról különböző típusú játékokat hozzunk el neked a boltunkba, remek áron. Mindenféle játékot tartunk a rajongók számára, a nehezen beszerezhető import játékoktól kezdve a családbarát játékokig, amelyekkel az egész családot bevezethetjük ebbe a nagyszerű szórakozási lehetőségbe.

Társasjátékrendelés.hu  - reméljük, hogy élvezni fogod és lenyűgöznek az általunk kínált játékok.  Reméljük, hogy ezek a játékok boldogságot és nevetést hoznak Neked és családodnak.

Személyesen válogatjuk össze a játékokat úgy hogy alkalmi vagy családi játékosoknak, az első alkalommal akik társasjátékozással ismerkednek, vagy azoknak, akik újra felfedezik a társasjátékozást és új ötleteket keresnek.

A legtöbb termékoldalra beágyaztunk egy ismertető videót, hogy el tudd dönteni, mennyire tetszik neked az adott játék és valóban élmény lesz vele a játék.