Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termék részletek


Kis varázslóinasok társasjáték - Die Kleinen Zauberlehringe

-17%
Raktárkészlet: NINCS
Kis varázslóinasok társasjáték - Die Kleinen Zauberlehringe
 • Kis varázslóinasok társasjáték - Die Kleinen Zauberlehringe
 • Kis varázslóinasok társasjáték - Die Kleinen Zauberlehringe
 • Kis varázslóinasok társasjáték - Die Kleinen Zauberlehringe
 • Kis varázslóinasok társasjáték - Die Kleinen Zauberlehringe
11 290 Ft
Akció: 9 390 Ft9390
Kezdete: 2017.11.03   A készlet erejéig!
A termék átmenetileg nincs raktáron!
Kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy érdeklődjön e-mail útján!

Mágnesekkel teletűzdelt pályán kell lavírozni a kis figurákkal úgy, hogy ne ejtsék el az éppen cipelt színes golyót, és el tudják azt vinni a megfelelő sarokban lévő varázsüstbe. A Kleine Zauberlehrlinge társasjáték főszereplői varázsló tanoncok, akiknek az a feladata, hogy a laboratóriumban varázsitalt kotyvasszaank a négyféle összetevőből. Dolgukat nehezítik a padló alatt rejtőző buktatók, amik miatt könnyen elejthetik útközben a bájital hozzávalóit. Mindenki a saját üstjében kevergeti a bájitalát, és aki először végez, és még a tüzet is meggyújtja, az nyer.

 • A kis varázslótanoncok Bumm és Puff! Színes füstfelhő száll fel a mágikus üstből. Meleg nap van a régi varázskonyhában, ahol a kis varázslótanoncok épp a bájitalok elkészítésének művészetét tanulják. Ehhez rengeteg különböző alapanyagot kell az üstökbe tenniük.
  Csak óvatosan! Meg ne botolj! Amint az összes alapanyag a helyére került, már csak meg kell gyújtani a tüzet. De vajon ez tényleg ilyen egyszerű? Varangyláb és javas átok, kis tanoncok, mi vár rátok?


  Előkészületek:
  1. tegyétek a dobozt az asztal közepére, és rázzátok meg jó alaposan.
  2. tegyétek a tűzhelyet a tábla közepére, és kerüljön fel rá a tűzgolyó.
  3. minden játékos vegyen magához egy varázspálcát és válasszon egy varázstanoncot. A választott figurákat tegyétek a doboz megfelelő oldalához.
  4. minden játékos vegyen el egy bájital alapanyagot minden színből, és tegye azt a helyére a figurája mellett.


  A játék alapjai és célja:
  Amikor rájuk kerül a sor, az egyes varázslótanoncok megpróbálják az alapanyagokat az üstökbe dobálni anélkül, hogy az odavezető úton megbotlanának. Amint minden alapanyag a helyére került, a játékosok megpróbálhatják meggyújtani a tüzet a tűzgolyóval. A cél az, hogy elsőként gyújtsuk be a tábla közepén álló tűzhelyet.


  A játék menete:
  A játék körökre oszlik. Amelyik játékos legutóbb látott pókot, az kezd.

  A körödben:
  1. tedd a varázslótanoncodat a kezdőhelyre
  2. tedd az egyik alapanyagot a tanoncod tálkájába. Figyelem: ha valamelyik játékos már mind a négy alapanyagát a helyére tette, akkor a többiek már egyszerre két alapanyagot cipelhetnek.
  3. ezután próbáld az alapanyagot a színének megfelelő üstbe pottyantani úgy, hogy a figurát a varázspálcával óvatosan az üst felé terelgeted. Ha két alapanyag van a tálkádban, akkor bármelyik üstjébe beteheted mindkettőt.
  4. amint a varázslótanonc az üst előtt álló mágikus kőhöz ér, az alapanyagot automatikusan az üst felé dobja.

  Az alapanyag a megfelelő üstbe került? Szép munka! Remek bájital lesz belőle. Most már leveheted a figurádat a tábláról, kezdődik a következő játékos köre.

  Hoppá! Elvétetted az üstöt, vagy útközben elejtetted az alapanyagot? Vége a körödnek. Tedd vissza a hozzávalót a helyére a kiindulópont mellé, és vedd le a figurádat a tábláról. Először felfelé emeld a figurát, és csak utána húzd magad felé! Jöhet a következő játékos köre.

  Jótanács: a nyolc, csillaggal jelölt mágikus kő mellett a padló alatt még négy buktató rejtőzik. Figyeld meg, hol vannak, így legközelebb talán el tudod majd kerülni őket!


  A játék vége és a nyertes:
  Amint az utolsó hozzávalód is a megfelelő üstbe került, következő körödben megpróbálhatod meggyújtani a tüzet. Helyezd a figurádat a kiinduló pontra, és a tűzgolyót tedd a tálkájába. A varázspálcával told a kis tanoncot egyenesen a tűzhely felé, de óvatosan! Amint a figura a csillaggal jelölt mágikus kőhöz ér, azonnal eldobja a tűzgolyót.

  Nem sikerült meggyújtani a tüzet?
  Tegyétek vissza a tűzgolyót a helyére a tűzhely fölé. Vedd le a figurádat a tábláról; kezdődik a következő játékos köre.
  A tűz felgyulladt!
  Gratulálunk, megcsináltad! Te vagy a bájitalok mestere, és ezzel megnyerted a játékot!

 • Ajánlott korosztály 
  5 – 10 éves
  Játékosok száma
  2 – 4 játékos részére
  Márkanév
  Drei Magier Spiele
  Játék nyelve
  német, magyar leírással
  Játékidő
  10 perc
  Szállítási idő 
  1 munkanap
  Szállítási költség 
  790 Ft
  VTSZ/SZJ
  9504
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  408589
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.