Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termékajánló
Szállító partnereink

 

 

Termék részletek


Kang-a-Roo - Kenguru kártyajáték Piatnik

Raktárkészlet: NINCS
Kang-a-Roo - Kenguru kártyajáték Piatnik
2 890 Ft2890
A termék átmenetileg nincs raktáron!
Kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy érdeklődjön e-mail útján!

Kang-a-Roo szórakoztató kártyajáték gyerekeknek.

Gyűjtsd össze a vidáman ugrabugráló erszényeseket! Vigyázz! A játékostársak könnyen elhappolhatják előled a kengurudat, ha nincs nálad a megfelelő kártya! Te lehetsz a győztes, ha te fogod meg a legtöbb erszényest!

Tervezte: Reiner Knizia - több díjnyertes társasjáték - Mamutvadász, Keltis, Pingvin - tervezője.

 • Amit a dobozban találsz:
  - 55 kengurukártya (színenként 5db, 11 különböző színben)
  - 11 kengurufigura
  - 1 játékszabály

  Előkészületek
  Állítsátok a kengurukat az asztal közepére. A kártyákból megkeverés után alakítsatok ki képpel lefelé egy húzó-paklit az asztalon. Minden játékos húzzon 5 lapot a kezébe, amit megnézhet. Végül, tegyetek félre lefordítva öt lapot, ezek nem vesznek részt a játékban.
  Hogyan kell játszani?
  Aki a legmesszebbre tud ugrani, az kezdheti a játékot. Őt követően az óramutató járásával megegyező irányban kerültök majd sorra. Amikor te vagy soron, kiválasztasz egy kártyát a kezedből, és felfordítva lerakod az asztal közepére. Az iderakott lapokból alakul ki a lerakó-pakli. Mondd ki hangosan a lerakott kártyán álló kenguru színét, majd vedd el és állítsd magad elé a színnek megfelelő kengurut az asztal közepéről. Ha az nem az asztal közepén, hanem egy játékostársad előtt áll, akkor elveheted tőle. Kivéve, ha a játékostársad meg tudja védeni a kenguruját egy megfelelő kártyával (lásd: "Így védd meg a kengurut"). Miután leraktál egy lapot, húznod kell egy újat a húzó-pakliból, így mindig öt lap lesz a kezedben. Amikor a húzó-pakli lapjai elfogynak, a játék laphúzás nélkül folytatódik tovább. A sorra kerülő játékos kiválaszt egy kengurukártyát a kezéből, leteszi a lerakó-paklira, bemondja a kenguru színét… és így tovább az eddig megszokottak szerint.

  Így védd meg a kengurut
  A kenguru már egy játékostársadnál van. Megvédheti azt. Ahelyett, hogy átadná neked a kengurut, ő is kijátszik egy kártyát a kenguru színében. Újra kérheted a kengurut, ha le tudsz tenni egy újabb kártyát a kenguru színében. A kenguru természetesen újra megvédhető és kérhető egészen addig, míg a játékosok megfelelő színű kártyát tudnak kijátszani.
  Ne felejtsétek: Ilyen esetben is minden kijátszott lap után azonnal új lapot kell húzni a húzó-pakliból!
  A játék vége
  Amikor egy játékos az utolsó kengurukártyáját játssza ki, akkor a játék azonnal véget ér. Az a játékos nyer, aki a legtöbb kengurufigurát gyűjtötte.
  Játékvariáció:
  Javasoljuk, hogy egymás után több fordulót játsszatok. Minden forduló után írjátok fel, hogy ki mennyi kengurut gyűjtött. A játék nyertese pedig az a játékos legyen, aki elsőként gyűjt össze összesen 11 kengurut!

   

  Kang-a-Roo - Kenguru kártyajáték játékszabály >> klikk ide

   

  Jó szórakozást kívánunk!

 • Ajánlott korosztály 
  6 – 120 éves
  Játékosok száma
  3 – 6 játékos részére
  Márkanév
  Piatnik
  Játék nyelve
  magyar
  Játékidő
  20 perc
  Szállítási idő 
  1 munkanap
  Szállítási költség 
  790 Ft
  VTSZ/SZJ
  9504
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  607998
  A vásárlás után járó pontok
  30 Ft
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.