40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Kang-a-Roo - Kenguru kártyajáték Piatnik

Kang-a-Roo szórakoztató kártyajáték gyerekeknek.

Gyűjtsd össze a vidáman ugrabugráló erszényeseket! Vigyázz! A játékostársak könnyen elhappolhatják előled a kengurudat, ha nincs nálad a megfelelő kártya! Te lehetsz a győztes, ha te fogod meg a legtöbb erszényest!

Tervezte: Reiner Knizia - több díjnyertes társasjáték - Mamutvadász, Keltis, Pingvin - tervezője.

Ajánlott korosztály
6 – 120 éves
Játékosok száma
3 – 6 játékos részére
Játékidő
5 – 15 perc
Nincs raktáron
4 390 Ft
Részletek

Amit a dobozban találsz:
- 55 kengurukártya (színenként 5db, 11 különböző színben)
- 11 kengurufigura
- 1 játékszabály

Előkészületek
Állítsátok a kengurukat az asztal közepére. A kártyákból megkeverés után alakítsatok ki képpel lefelé egy húzó-paklit az asztalon. Minden játékos húzzon 5 lapot a kezébe, amit megnézhet. Végül, tegyetek félre lefordítva öt lapot, ezek nem vesznek részt a játékban.
Hogyan kell játszani?
Aki a legmesszebbre tud ugrani, az kezdheti a játékot. Őt követően az óramutató járásával megegyező irányban kerültök majd sorra. Amikor te vagy soron, kiválasztasz egy kártyát a kezedből, és felfordítva lerakod az asztal közepére. Az iderakott lapokból alakul ki a lerakó-pakli. Mondd ki hangosan a lerakott kártyán álló kenguru színét, majd vedd el és állítsd magad elé a színnek megfelelő kengurut az asztal közepéről. Ha az nem az asztal közepén, hanem egy játékostársad előtt áll, akkor elveheted tőle. Kivéve, ha a játékostársad meg tudja védeni a kenguruját egy megfelelő kártyával (lásd: "Így védd meg a kengurut"). Miután leraktál egy lapot, húznod kell egy újat a húzó-pakliból, így mindig öt lap lesz a kezedben. Amikor a húzó-pakli lapjai elfogynak, a játék laphúzás nélkül folytatódik tovább. A sorra kerülő játékos kiválaszt egy kengurukártyát a kezéből, leteszi a lerakó-paklira, bemondja a kenguru színét… és így tovább az eddig megszokottak szerint.

Így védd meg a kengurut
A kenguru már egy játékostársadnál van. Megvédheti azt. Ahelyett, hogy átadná neked a kengurut, ő is kijátszik egy kártyát a kenguru színében. Újra kérheted a kengurut, ha le tudsz tenni egy újabb kártyát a kenguru színében. A kenguru természetesen újra megvédhető és kérhető egészen addig, míg a játékosok megfelelő színű kártyát tudnak kijátszani.
Ne felejtsétek: Ilyen esetben is minden kijátszott lap után azonnal új lapot kell húzni a húzó-pakliból!
A játék vége
Amikor egy játékos az utolsó kengurukártyáját játssza ki, akkor a játék azonnal véget ér. Az a játékos nyer, aki a legtöbb kengurufigurát gyűjtötte.
Játékvariáció:
Javasoljuk, hogy egymás után több fordulót játsszatok. Minden forduló után írjátok fel, hogy ki mennyi kengurut gyűjtött. A játék nyertese pedig az a játékos legyen, aki elsőként gyűjt össze összesen 11 kengurut!

 

Kang-a-Roo - Kenguru kártyajáték játékszabály >> klikk ide

 

Jó szórakozást kívánunk!


Adatok
Márkanév
Piatnik
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
9001890607998
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
100178
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló