Jungle Speed Kids társasjáték Asmodee - angol nyelvű

Raktárkészlet: VAN
jungle_speed_kids_052517
Várható kiszállítás : 2021.04.19
Személyes átvétel : Nyitvatartási időben 1 órán belül

A  Jungle Speed gyerekeknek való verziója, amely ötvözi az alapjáték (Jungle Speed) és a memóriajáték elemeit - légy te az első, aki elkapja a totemet, amikor két ugyanolyan lapka jelenik meg. A játék célja, hogy a játék végére a legtöbb lapkát gyűjtsd össze. A játékmenet egyszerűsége miatt a készlet nem tartalmaz magyar nyelvű játékszabályt!

 

6 890 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Termékajánló
Adatok
Vélemények
Részletek

A Jungle Speed Kids ötvözi az alapjáték (Jungle Speed) és a memóriajáték elemeit.

A játékban 36 állatos lapka található és egy Jungle Speed totem. Az állatos lapkákon szerepel majom, elefánt, zsiráf, zebra (mindegyikből 8 db), és oroszlán (4 db). Az összes lapka képpel lefelé, ,,rács"-ban vannak elhelyezve, ugyanúgy ahogy a memóriajátékok esetében szokás. A totemet a rács közepére kell helyezni.

A játékosok felváltva fordítanak fel lapkákat, úgy, hogy azt mindegyik játékosnak látnia kell. Amikor az egyik felfordított lapkának párja akad (az oroszlánok nem számítanak), a játékosok versenyeznek egymással - vajon ki ragadja meg először a totemet? Az a játékos, aki a leggyorsabbnak bizonyul most nehezebb feladattal kell szembenéznie: a lapka párját kell felfordítania, szóval reménykedjünk, hogy emlékszik hol van!

Ha sikerül, akkor begyűjtheti mindkét lapkát és maga elé helyezheti azokat. Ha nem a jó lapkát fordította fel, akkor ,,le kell fagynia" (azaz nem érintheti meg a totemet) és a következő körig várnia kell, amíg ,,kiolvad". Amikor egy játékos egy oroszlán-lapkát fordít fel, azt ki kell venni a rácsból, és a rács széléhez helyezni. Ha a negyedik oroszlánt is felfordítja valaki, a játék azonnal véget ér, és az nyer, akinek a legtöbb lapkája van. 

Termékajánló
Adatok
Ajánlott korosztály
4 – 12 éves
Játékosok száma
2 – 6 játékos részére
Márkanév
Asmodee
Játék nyelve
angol, nyelvfüggetlen - nyelvtudás nem szükséges
Játékidő
15 perc
EAN
3558380052517
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com értékelés
5,3/10
VTSZ/SZJ
9504
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
jungle_speed_kids_052517
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!