40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Játszva megismerjük - A formákat társasjáték

Játszva megismerjük - A formákat társasjáték
Játszva megismerjük - A formákat társasjáték

A dobozban található puzzle korongok mindegyike 6 részből áll. A középső főelemen található az a geometriai forma, ami meghatározza a hozzáilleszthető többi öt kártyát. Ezek a gyerekek által ismert és sokszor látott eszközök, motívumok és tárgyak. A kör motívumhoz tartozik például a kerék és a falióra, a téglalaphoz a boríték és a könyv, a háromszöghöz a sátor és a papírcsákó. A keretek színe határozza meg azt, hogy a kártyákat hogyan illesztjük a főelemhez, így a gyermekek ezzel a játékkal nem csak a formák egyeztetését, hanem a színek azonosítását is gyakorolják.

Ajánlott korosztály
3 éves kortól
Játékosok száma
1 – 6 játékos részére
Nincs raktáron
2 740 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A játék menete:
Minden játékos kap egy geometriai formát ábrázoló elemet. A legfiatalabb játékos kezd. Dob a színkockával, majd az asztalon található kártyák közül kikeresi és a helyére illeszti azt, amelyen a motívum formája megegyezik a nála lévő geometriai formával, illetve a keret színe a dobott színnel. Például ha nála a téglalap kártyája van, és zöld színt dobott, akkor a zöld keretű és téglalap alakú csokoládét ábrázoló elemet kell a megfelelő helyre tennie. Ezután a következő játékoson a sor. Aki csillagot dob, tetszés szerint választhat színt, de természetesen csak a megfelelő formát ábrázoló elemet rakhatja a játéklapjához. Ha valaki olyan színt dob, amelyet már beillesztett, a következő játékoson a sor. Az nyer, akinek először sikerül mind az öt hiányzó elemet kiválasztani és ezekkel a korongot kiegészíteni.

A játék egyszerű puzzleként is játszható, így kiválóan alkalmas a szín-forma egyeztetés elsajátítására és begyakorlására. A játékosnak dobókocka nélkül kell kikeresnie és összeállítania a főelemhez tartozó kártyákat. Ebben a változatban a játék nehézségi foka attól függ, hogy egyszerre hány motívummal játszunk.

 

A játék tartalma:

- 6 db 6 elemes puzzlekorong

- 1 színes dobókocka


Adatok
Márkanév
Keller&Mayer
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5997925712109
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
62009
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló