40.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 9.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 1090 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 1090 Ft-tól

 

Játszva megismerjük - A foglalkozásokat társasjáték

Játszva megismerjük - A foglalkozásokat társasjáték
Játszva megismerjük - A foglalkozásokat társasjáték

Mit süt a pék, mit csinál a kertész? Milyen eszközöket használnak a munkájuk elvégzéséhez? A gyakori foglalkozásokat vicces figurákkal mutatja be ez a szórakoztató kirakójáték. A játék lényege, hogy logikai kapcsolatot találjon a gyermek a munka végzője, eszköze és eredménye között. A harminc puzzle-elem a korosztálynak megfelelő bonyolultsági fokon sok játéklehetőséget biztosít.

Ajánlott korosztály
4 éves kortól
Játékosok száma
1 – 4 játékos részére
Nincs raktáron
3 110 Ft
Az alábbi termékeket ajánljuk még
Részletek

A játék célja az összeillő elemek megkeresése és összeillesztése. Eközben a gyermek játékos formában megismeri a különböző foglalkozások művelőit és eszközeiket. Azzal, hogy megnevezi, amit a képen lát, bővül a szókincse, javul a beszédkészsége. Beszélgessen a gyerekkel, mesélje el, ki mivel foglalkozik, milyen az öltözete, milyen eszközöket használ, hogyan illeszkedik az adott tevékenység a mindennapi életünkbe. A középső elemen az adott foglalkozás eszközei láthatóak, ezen elem kihagyásával is csak az összetartozó párokat lehet összeilleszteni. Ezáltal a játék leegyszerűsödik, kisebb gyerekek is akár önállóan játszhatják.

 

A játék tartalma:

- 10 db háromrészes puzzle


Adatok
Márkanév
Keller&Mayer
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5997925712093
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
1090
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
62010
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló