Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Számcirkusz társasjáték - Noris

Számok és mennyiségek 1-től 24-ig. A legtöbb gyermek 4-6 éves kora között kezd el érdeklődni a számok, a mennyiségek és a számolás iránt. Gyakran tapasztaljuk, hogy büszkén sorolják el a számokat 1-től 10-ig, de vajon tényleg értik is, hogy mit is mondanak?
A "Számcirkusz" című tanulójáték játékos formában, a gyermekek élményvilágához igazodó cirkuszi témán keresztül vezeti be az óvodáskorú gyermekeket a számok, a mennyiségek és a számsorrend világába.

Ajánlott korosztály
5 – 8 éves
Játékosok száma
1 – 6 játékos részére
Nincs raktáron
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 80 Ft
Részletek

A játékhoz tartozó 48 db puzzle-kártya 24 db puzzle-párt alkot. A puzzle-párok mindegyike egy képes kártyából és egy számkártyából áll. A képes kártyákon mindig különböző mennyiségű, a cirkusz világához kapcsolódó személy, állat vagy tárgy képe látható, a számkártyákon pedig az adott mennyiséghez tartozó szám, annak neve, illetve a számnak megfelelő mennyiségű pont található. A gyermekek feladata az, hogy a képes kártyákat összepárosítsák a megfelelő számkártyákkal. Az így megszerzett tudásukat a játék során nem csak alkalmazhatják, de a kártyák puzzle-szerű kialakításának, illetve a számkártyákon szereplő pontoknak köszönhetően, azonnal le is ellenőrizhetik. Szórakoztató és hasznos játék óvodásoknak.

 

A játék tartalma:

- 48 db puzzle-kártya, 24-24 db képes kártyával, illetve számkártyával

- játékleírás

Adatok
Márkanév
Noris
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
4052346002978
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
szamcirkusz_002978
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Termékajánló