Iquazu társasjáték - angol nyelvű

Raktárkészlet: NINCS
Iquazu társasjáték - angol nyelvű

FIGYELEM! A játék angol nyelvű!

Az argentínai Iguazú-vízesésre megtévesztően hasonlító nevű játékban az Inox törzs tagjaiként megpróbáljuk a saját színüknek megfelelő drágaköveinket a vízesés falában az ellenséges Rhuja törzs elől elrejteni.  A játék célja, hogy minél jobb pozíciókat keressünk saját köveinknek és ezzel jó sok pontot zsebeljünk be.

13 990 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játék menete:
A játékos a körében két opció közül választhat:
1. a. Eldobja az oszlop sorszámának megfelelő mennyiségű és a kiválasztott hely színével megegyező kártyát. Ha az első oszlopba szeretne drágakövet tenni, akkor 1 db kártyától szabadul meg, ha a másodikba, akkor 2-től, stb. Az oszlopon belül bárhova helyezhet drágakövet, ha van megfelelő színű kártyája.
b. Húz négy kártyát a húzópakliból.
2.Ezután továbbadja a kincses dobozt a következő játékosnak. Ha az éppen aktív játékosnál vannak a vízcseppek, akkor elhelyez az első oszlop felülről számított legelső üres helyén egy vízcseppet. Ezzel szűkítve a betölthető helyek számát.
Ezután a következő játékoson a sor. Amikor betelik minden hely az éppen aktuális első sorban, a kör véget ér, és elkezdődik a pontszámítás.
Az oszlopok alján látható győzelmi pontokat az nyeri meg, akinek az adott oszlopban a legtöbb saját színű köve van. Egyenlőség esetén azé a pont, akinek a legközelebb van az oszlop alján látható gyíkhoz a drágaköve. A második kör elején jobbra toljuk a táblát, áthelyezünk egy 'vízcsíkot'.
Az oszlopok után a sorokat is értékeljük. Minden sor végén látható 5 bónuszlapka, amik eltérő előnyökhöz juttatják a játékosokat. Ezek az adott sorban fölényt szerző játékoshoz kerülnek. Döntetlen esetén az nyeri meg, aki a bónuszlapkához legközelebb tudott helyet szerezni.
Ezek a bónuszok segítenek a győzelem felé vezető úton. (Balról-jobbra) Győzelmi pontokat kapunk a játék végén, extra lapokat húzunk, újra ránk kerül a sor, joker.
Ezután a vízesés keretét eltoljuk jobbra, ezzel újabb bónuszsort fedünk fel. Ami eddig a második oszlop volt, mostantól első lesz, és kezdődik újra a kártya eldobás/kincslerakás tánca.
A játék a 9. körben ér véget.

Forrás: hintafa.blog.hu

 

Iquazu társasjáték - angol nyelvű játékszabály>> Klikk ide!

Adatok
Ajánlott korosztály
10 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Márkanév
Haba
Játék nyelve
angol
Játékidő
50 perc
EAN
4010168232201
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com értékelés
6,8/10
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,00/5
VTSZ/SZJ
9504
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
iquazu_232201
A vásárlás után járó pontok
70 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!