Iquazu társasjáték - angol nyelvű

Raktárkészlet: VAN
Iquazu társasjáték - angol nyelvű
Várható kiszállítás : 2020.04.08
Személyes átvétel : Átmenetileg szünetel

FIGYELEM! A játék angol nyelvű!

Az argentínai Iguazú-vízesésre megtévesztően hasonlító nevű játékban az Inox törzs tagjaiként megpróbáljuk a saját színüknek megfelelő drágaköveinket a vízesés falában az ellenséges Rhuja törzs elől elrejteni.  A játék célja, hogy minél jobb pozíciókat keressünk saját köveinknek és ezzel jó sok pontot zsebeljünk be.

13 990 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játék menete:
A játékos a körében két opció közül választhat:
1. a. Eldobja az oszlop sorszámának megfelelő mennyiségű és a kiválasztott hely színével megegyező kártyát. Ha az első oszlopba szeretne drágakövet tenni, akkor 1 db kártyától szabadul meg, ha a másodikba, akkor 2-től, stb. Az oszlopon belül bárhova helyezhet drágakövet, ha van megfelelő színű kártyája.
b. Húz négy kártyát a húzópakliból.
2.Ezután továbbadja a kincses dobozt a következő játékosnak. Ha az éppen aktív játékosnál vannak a vízcseppek, akkor elhelyez az első oszlop felülről számított legelső üres helyén egy vízcseppet. Ezzel szűkítve a betölthető helyek számát.
Ezután a következő játékoson a sor. Amikor betelik minden hely az éppen aktuális első sorban, a kör véget ér, és elkezdődik a pontszámítás.
Az oszlopok alján látható győzelmi pontokat az nyeri meg, akinek az adott oszlopban a legtöbb saját színű köve van. Egyenlőség esetén azé a pont, akinek a legközelebb van az oszlop alján látható gyíkhoz a drágaköve. A második kör elején jobbra toljuk a táblát, áthelyezünk egy 'vízcsíkot'.
Az oszlopok után a sorokat is értékeljük. Minden sor végén látható 5 bónuszlapka, amik eltérő előnyökhöz juttatják a játékosokat. Ezek az adott sorban fölényt szerző játékoshoz kerülnek. Döntetlen esetén az nyeri meg, aki a bónuszlapkához legközelebb tudott helyet szerezni.
Ezek a bónuszok segítenek a győzelem felé vezető úton. (Balról-jobbra) Győzelmi pontokat kapunk a játék végén, extra lapokat húzunk, újra ránk kerül a sor, joker.
Ezután a vízesés keretét eltoljuk jobbra, ezzel újabb bónuszsort fedünk fel. Ami eddig a második oszlop volt, mostantól első lesz, és kezdődik újra a kártya eldobás/kincslerakás tánca.
A játék a 9. körben ér véget.

Forrás: hintafa.blog.hu

 

Iquazu társasjáték - angol nyelvű játékszabály>> Klikk ide!

Adatok
Ajánlott korosztály
10 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 4 játékos részére
Márkanév
Haba
Játék nyelve
angol
Játékidő
50 perc
EAN
4010168232201
Szállítási idő
1 munkanap
Boardgamegeek.com értékelés
6,8/10
Összetettség, nehézségi fok
közepes
Boardgamegeek.com nehézségi szint
2,00/5
VTSZ/SZJ
9504
Raktárkészlet
VAN
Cikkszám
iquazu_232201
A vásárlás után járó pontok
70 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!