Kérdés esetén hívj minket!

+36-70/633-6670 (munkanapokon 10-18 óráig)

Harry Potter: Egy tanév a Roxfortban társasjáték

Harry Potter: Egy tanév a Roxfortban társasjáték
Harry Potter: Egy tanév a Roxfortban társasjáték

Örömmel értesítünk, hogy felvételt nyertél a Roxfortba, a világ leghatalmasabb Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolájába!
A gonosz elleni küzdelemhez szükséges varázsigék és bájitalok ismeretének elsajátítása lesz tanulmányaid középpontjában. 
A győzelemhez versenyezned kell Griffendél, Hollóhát, Hugrabug és Mardekár diákjai ellen, és a legtöbb pontot kell megszerezned a Házkupán, valamint küldetést kell teljesítened a Roxfortban és környékén.

Ajánlott korosztály
7 – 120 éves
Játékosok száma
1 – 8 játékos részére
Játékidő
20 – 45 perc
Nincs raktáron
11 990 Ft
A vásárlás után járó pontok értéke regisztrált vásárlóknak: 240 Ft
Részletek

Nézz szembe párbajon diákokkal vagy küldetés kártyádon szereplő ellenfeleddel és használd fel Bűbáj és Bájital kártyáidat, hogy hatékonyabb legyen támadásod és védekezésed.
A küldetésed teljesítéséhez össze kell gyűjtened a megfelelő zsetonokat, el kell menned egy helyszínre és meg kell küzdened küldetésed ellenségével.
Játszhatsz egyéni vagy csapat formában, de akár egyedül is! Vedd fel kedvenc hősöd személyiségét: Harry Potter, Hermione, Luna, Neville, Draco, Ginny és Cedric.
A három játékforma lehetővé teszi a legizgalmasabb játékélmény kiválasztását a játékosok korától, a rendelkezésetekre álló játékidő hosszától és a kedvenc Harry Potter történetedtől függően.
Újraélheted a teljes mesét a 30 Küldetés kártya, a Kviddics mérkőzések által, valamint a harmadik játékforma: a „Voldemort Visszatér” segítségével. Hozd vissza Voldemort Nagyurat, ha Halálfalóként játszol vagy pusztítsd el a 7 Horcruxot, ha valamelyik hős szerepébe bújtál.

 

Adatok
Márkanév
TOPI Games
Játékszabály nyelve
magyar
EAN
5999548067918
Szállítási idő
1 munkanap
VTSZ/SZJ
9504
Cikkszám
harry_potter_067918
Vélemények
Átlagos értékelés:
1 (1 vélemény)
(0)
(0)
(0)
(0)
(1)
Értékeld Te is a terméket, segíts véleményeddel a többi játékosnak!
Véleményt írok!
ez mi?
2020.11.17
nincs egy ertelmes leiras! ez a jatek egy tulbonyolitott *****!!! senki ne vegye meg csak bosszusagot okoz
Előnyök: -
Hátrányok: -
Termékajánló