25.000 FORINT FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁS!!! 6.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES 40.000 Ft értékű Zalakarosi Welness utalvány! A kosárnál válaszd ki az ajándékot! Szállítás 690 Ft-tól!

Kérdés esetén hívj minket! +36-1/300-9060 (munkanapokon 10-18 óráig)
Írj emailt: info@tarsasjatekrendeles.hu
Szállítás 690 Ft-tól

 

Grabolo társasjáték

Grabolo társasjáték
Grabolo társasjáték

Izgalmas szórakozás mindenki számára! Vízálló, műanyag kártyákkal! Figyelem, reflex, koncentráció, memória! Bizonyítsd be, hogy az asztalnál ülők közül neked van a legjobb szemed és a leggyorsabb kezed. A dobókockák meghatározzák a szín- és számkombinációkat, amire neked gyorsan kell reagálni.

Ajánlott korosztály
6 – 120 éves
Játékosok száma
3 – 5 játékos részére
Játékidő
5 – 15 perc
Nincs raktáron
3 160 Ft
Részletek

A kezdő játékos mindkét kockával dob, így egy színből és számból álló kombinációt kap (pl. sárga és 2). Ezután a játékosok igyekeznek elsőként megtalálni és rácsapni a megfelelő kártyalapra. Az a játékos, akinek ez elsőként sikerül, felveszi a kártyalapot, és hátlappal felfelé maga elé helyezi az asztalra. A játék addig folytatódik, amíg valaki össze nem gyűjti az előírt kártyaszámot. A játékosok váltják egymást a kockadobásban. Ha a kockadobás olyan kombinációt eredményez, amely kártya már nincs az asztalon, a játékosok megtippelhetik, hogy melyik játékosnál lehet az adott kártyalap. Annak a játékosnak a tippje lesz érvényes, aki elsőként kiált, és mutat rá egy játékostársára. A megtippelt játékos megnézi a kártyáit. Ha valóban nála van az adott kártya, átadja annak a játékosnak, aki helyesen tippelt. Ha nincs nála a lap, megmutatja a kártyáit a többieknek, hogy ellenőrizhessék és a rosszul tippelő játékos az egyik kártyáját visszateszi az asztalra a játékba. A játékos a tippjével önmagát is megjelölheti, ha úgy véli, hogy az adott kártya nála van, ezzel megelőzve, hogy a kártyát valamelyik játékostársa elvegye. Ha valóban nála van a kártya, megtarthatja. Ha nincs, az esetben egy tetszőleges kártyáját visszateszi a játékba. Ha a játékosok nem akarnak kockáztatni, és senki nem tippel, a játék újabb kockadobással folytatódik.

 

A játék tartalma:

- 36 db kártya

- 1 db számos dobókocka

- 1 db színes dobókocka


Adatok
Márkanév
Stragoo
Játékszabály nyelve
magyar
Szükséges nyelvtudás
nyelvfüggetlen
EAN
8595557507840
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
690
VTSZ/SZJ
9503
Cikkszám
62245
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír erről a játékról!
Kiegészítő termékek
Termékajánló