Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termék részletek


City Skyline társasjáték

Raktárkészlet: NINCS
City Skyline társasjáték
 • City Skyline társasjáték
4 940 Ft4940
A termék átmenetileg nincs raktáron!
Kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy érdeklődjön e-mail útján!

A Logicus családhoz tartozó City Skyline a gondolkodtatás mellett a térlátást, térérzékelést is kiválóan fejleszti. Reiner Knizia egyszemélyes, háromdimenziós logikai játékában egy-egy városrészletet kell felépíteni, a feladványokban megadott, első ránézésre talán nem is annyira egyértelmű információk alapján, 56 fokozatosan nehezedő kihíváson keresztül.

 • Előkészületek: Válassz egy feladványt, és készítsd elő a parkokat, valamint építsd össze a feladványhoz szükséges felhőkarcolókat.
  A játéktábla öt vízszintes sorra és hat függőleges oszlopra van felosztva. Néhányuk végén, egy-egy kék nyílban látható szám megmutatja, hogy a nyíl irányába nézve, mennyi felhőkarcoló látható az utcában összesen.Vigyázat, a magasabb épületek eltakarják az alacsonyabbakat, és természetesen a parkokat is. A feladványok egy része eleve tartalmaz parko(ka)t, ezeket helyezzük el a játéktábla megfelelő pontjaira. A parkokban található szám azt mutatja meg, hogy arról a pontról nézve, – minden függőleges és vízszintes irányban – összesen mennyi felhőkarcoló látszik.
  A szabály: Egy sor, vagy egy oszlop sem tartalmazhat két ugyanolyan magas épületet, leszámítva a parkokat, amikből tetszőleges számú lehet egy utcában.
  A feladat: Helyezd el a játéktáblán az épületeket úgy, hogy közben az összes feltétel teljesüljön! Minden feladatnak csak egy helyes megoldása létezik.

 • Ajánlott korosztály 
  5 – 120 éves
  Játékosok száma
  1 – 1 játékos részére
  Márkanév
  Huch & Friends
  Játék nyelve
  magyar leírással
  Játékidő
  10 perc
  Szállítási idő 
  1 munkanap
  Szállítási költség 
  790 Ft
  VTSZ/SZJ
  9504
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  877031
  A vásárlás után járó pontok
  80 Ft
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.