Bananas kártyajáték - Djeco

Raktárkészlet: NINCS
Bananas kártyajáték - Djeco

Szórakoztató taktikai kártyajáték az egész családnak 6 éves kortól!

Gyártó:
Gyártó
3 490 Ft
Nincs raktáron
Értesítést kérek, ha újra lesz raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek

A játék menete: keverjétek össze a lapokat és osszatok minden játékosnak 3 kártyát. A fennmaradó lapokat rendezzétek egy pakliba. A játékot kezdje a legfiatalabb játékos. 1, 2 vagy akár 3 lapját is képes felével felfelé lerakhatja az asztalra. A játék során a lapok keresztet formáznak (ahogy az idegen nyelvű játékszabályokon látszik). A lap(ok) lerakása után a játékos mindig annyi lapot vesz magához, hogy a kezében 3 kártya legyen. A következő játékos ugyanígy tehet, betartva, hogy a kártyák kereszt alakot formázzanak. A kártyák lerakásának helye tehát arra az 5 helyre korlátozódik, ahol a lapok kiadják a kereszt alakját. Ha az adott 5 helyen már van kártya, akkor a lapok egymásra is kerülhetnek. Az is szabályszerű, ha egy lépésben egymásra rakunk két kártyát. Valahányszor egy játékos egy sorban/oszlopban 3 különböző majmot hoz össze, megnyeri az adott sort vagy oszlopot (akár egyszerre mindkettőt). A játékos a megnyert kártyákat elveszi, és ismét rakhat lapokat a játéktérre.
Figyelem: sor vagy oszlop csak akkor nyerhető el, ha a kereszt alak minden pontján van kártya. Ha ez a feltétel nem teljesül, akkor azé a játékosé lesz a sor/oszlop a különböző majmokkal, aki a kereszt alak hiányzó helyét utoljára kitölti. Értelemszerűen csak akkor lehet a kártyákat egymás tetejére pakolni, ha a kereszt alak összes helyén már van kártyalap.
Ki nyer? Ha a húzópakli elfogyott és minden játékos a kezében lévő összes kártyát kijátszotta, a parti véget ér. A begyűjtött kártyákon látható banánokat össze kell számolni. A legtöbb banánt bezsebelő játékos nyer.

 

A játék tartalma:

- 60 kártyalap

Hasonló termékek
Adatok
Ajánlott korosztály
6 – 120 éves
Játékosok száma
2 – 5 játékos részére
Márkanév
Djeco
Játék nyelve
magyar leírással
Játékidő
10 perc
EAN
1
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
990
VTSZ/SZJ
9504
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
bananas_DJ05199
A vásárlás után járó pontok
40 Ft
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!