Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termék részletek


Abalone Offboard társasjáték magyar kiadás - Asmodee

-10%
Raktárkészlet: VAN
Abalone Offboard társasjáték magyar kiadás - Asmodee
 • Abalone Offboard társasjáték magyar kiadás - Asmodee
 • Abalone Offboard társasjáték magyar kiadás - Asmodee
6 690 Ft
Akció: 5 990 Ft5990
Kezdete: 2017.11.03   A készlet erejéig!
Várható kiszállítás: 2017.11.23

Az elmúlt 20 évben a népszerű Abalone a játékosok millióit hódította meg. Az Offboard újragondolja a régi klasszikust, és egy apró csavarral válik még komolyabb kihívássá elődjénél. Ebben a játékban is golyókat mozgatunk a pályán, és megpróbáljuk ellenfelünk golyóit letolni arról, de itt már az sem mindegy, hova érkeznek a letolt golyók. A tábla peremén különböző pontértékű célterületek helyezkednek el, a kitolt golyók ide kerülnek, és így érnek 1, 2 vagy 3 pontot. A játékot az nyeri, aki ellenfele golyóinak letolásával előbb összegyűjt 6 pontot. Nagyobb odafigyelést és tervezést igényel hát ez a játék, mint elődje, talán mondhatjuk azt is: Abalone haladóknak!

Michel Lalet & Laurent Lévi játéka

 • Az Abalone az utóbbi évtizedek egyik legsikeresebb társasjátéka, számos díj nyertese, melyből évente rangos világversenyt is rendeznek. Ez a siker nem maradhatott folytatás nélkül, így először megjelent a négyszemélyes változat, melyben az alapszabályok még változatlanok voltak, csak a játékosok száma változott – ez volt az Abalone Quattro. A család legújabb tagja, az Offboard viszont már a szabályokon is csavar egyet, és még nagyobb taktikai lehetőségeket biztosít a játékosok számára. Míg korábban csak annyi volt a cél, hogy az ellenfél golyóit letoljuk a tábláról, most már az sem mindegy, hova kerülnek azok. A tábla peremén ugyanis a különböző pontértékű célterületek helyezkednek el, a cél pedig 6 pont összegyűjtése. 
  A játékszabály alapjai nem változtak az 1987-es eredeti óta. A játékosok, amikor rájuk kerül a sor, tolhatják a saját golyóikat a táblán. Ez jelenthet egy, vagy akár több, egy sorban elhelyezkedő golyót is. Ha az ellenfél golyója a mozgás útjába kerül, arrébb tolódik az is. Ezzel a módszerrel akár az ellenfél több golyóját is arrébb lehet tolni egyszerre, amíg azok kevesebben vannak, mint a saját golyók. Egyszerre egy mezőt lehet lépni, és ezáltal akár tolni is, és a cél, hogy az ellenfelet leszorítsuk a pályáról. A peremen található célterületek 1, 2 vagy 3 pontot érnek, ezek elfoglalásával, az ellenfél idetolásával lehet megszerezni az értük járó pontszámot. Aki előbb eléri a 6 pontot, az nyer. Egyszerű szabályú, de nem könnyen kiismerhető játékról van tehát szó, amelyben fontos, hogy felmérjük a lehetőségeinket, és előre lássunk néhány lépésnyire, és a saját kedvünkre alakítsuk a pálya képét. Komoly agytorna akár gyerekeknek, akár felnőtteknek.
  A játék tartalma:
  - 1 játéktábla
  - 12 sárga golyó
  - 12 piros golyó
  - 1 játékszabály
 • Ajánlott korosztály 
  7 – 120 éves
  Játékosok száma
  2 – 2 játékos részére
  Márkanév
  Asmodee
  Játék nyelve
  magyar
  Játékidő
  20 perc
  Szállítási idő 
  1 munkanap
  Szállítási költség 
  790 Ft
  VTSZ/SZJ
  9504
  Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  012443
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.