Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termék részletek


7 Csoda - 7 Wonders társasjáték - Az Ókor 7 csodája Asmodee magyar nyelvű kiadás

Raktárkészlet: NINCS
7 Csoda - 7 Wonders társasjáték - Az Ókor 7 csodája Asmodee magyar nyelvű kiadás
 • 7 Csoda - 7 Wonders társasjáték - Az Ókor 7 csodája Asmodee magyar nyelvű kiadás
 • 7 Csoda - 7 Wonders társasjáték - Az Ókor 7 csodája Asmodee magyar nyelvű kiadás
9 990 Ft9990
A termék átmenetileg nincs raktáron!
Kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy érdeklődjön e-mail útján!

Az Év gémerjátéka (Kennerspiel des Jahres) 2011-ben! A 7 Csoda kártyás stratégiai játék, amelyben az ókori világ hét csodáját építhetjük fel – ám ebben a rendkívül pörgős, színes, ötletes civilizációs kártyajátékban a hét csoda megépítése csak az egyik útja a pontszerzésnek. Rengeteg izgalom, taktika és stratégia, egy mindössze félórás játékban. Minden játékos hét kártyát kap a kezébe, amelyek közül kiválaszt egyet, amit ki kell játszania, és a maradék lapot át kell adnia a mellette ülő játékostársának. A játék három fő korszakból áll, és korszakonként mindenki hat lapot játszhat ki. Ezekkel különböző előnyökhöz juthatnak, ám azzal is számolniuk kell, hogy a másnak adott lapok hogyan hatnak majd a saját fejlesztéseikre!

Könnyen tanulható szabályai és játékmenete miatt ugyanolyan kihívást és élményt jelent a tapasztaltabb játékosok számára, mint azoknak, akik csak most kezdenek ismerkedni a társasjátékok magával ragadó világával. Az újszerű játékmechanika miatt ugyanolyan jól játszható 3-7 főig bármilyen játékosszámmal, sőt a mellékelt kiegészítő szabályokkal akár ketten is remek szórakozás lehet. A sokféle stratégiával számos út vezethet a győzelemhez, nem igazán van két egyforma parti. A gyönyörű alkatrészekkel pedig élmény a játék!
Ebben a legújabb kiadásban már minden szöveg, így a kártyák elnevezése is magyar nyelvű! 

 • A játék tartalma:

  - 7 db tábla, mindegyiken a 7 csoda egyike
  - 7 db kártya, mindegyiken a 7 csoda egyike
  - 49 db „I. kor” kártya
  - 49 db „II. kor kártya
  - 50 db „III. kor” kártya
  - 46 db konfliktusjelző
  - 24 db 3-as értékű érme
  - 46 db 1-es értékű érme
  - 1 db pontozófüzet
  - 1 db szabálykönyv
  - 2 db kártya a kétszemélyes játékhoz

   

  A játék lényege és célja:

  A 7 Wonders, vagyis 7 csoda egy játéka 3 korból áll. Mindegyikben egyet használunk a 3 kártyapakliból (először az I. kor kártyáit, majd a II. kor kártyáit és végül a III. kor kártyáit). Minden kor menete hasonló: a játékosoknak lehetőségük lesz 6 kártya kijátszására, hogy fejlesszék városukat és megépítsék saját csodájukat. A körök végén minden játékos összehasonlítja katonai erejét a két szomszédos városéval (a jobb és bal oldalukon lévő játékosokéval). 

  A harmadik kor végén a játékosok összeszámolják győzelmi pontjaikat; a legtöbb pontot gyűjtő játékos lesz a nyertes.

   

  7 wonders társasjáték játékszabály >> klikk ide

   

  Bemutató videó:

 • (Átlagos értékelés: )2
  (2.) Szummer Tamás
  Értékelés: 2017.01.07 19:39
  Első használat során, mint minden társasjáték, időigényes a játékszabály értelmezése. Játék közben könnyen értelmezhető, tanulható, nincsen kifejezetten taktikai lehetőség a végső győzelemre, mert minden játék más és más. Nem érzékelhető, hogy éppen ki áll győzelemre. Néhány vesztett parti után is igényeltem a játékot és nem ment el tőle a kedvem. Valószínűleg a kiegészítő közül is mielőbb beszerzésre kerül legalább egy. Még úgy is, hogy az alapjáték önmagában is élvezhető és kellemes kikapcsolódást okoz.
  (1.) Simák Ádám
  Értékelés: 2014.10.27 19:53
  Akik szeretik a stratégiai társasjátékokat, azoknak mindenképpen ajánlott. Elsőre talán bonyolultnak tűnik a szabályzata, de pár játék után jól áttekinthetővé válik.
  Pozitív, hogy akár egyszerre 7-en is játszhatják, és 30-40 perc alatt simán le lehet játszani egy kört a rutinosabbak között. 
  Másik előnye, hogy menet közben szinte követhetetlen kinek hány pontja van, ki áll vereségre vagy győzelemre, ugyanis rengeteg összetevő adja a végső pontokat, így végig izgalmas.
  Összességében egy jó hangulatú, könnyen átlátható társas, szép grafikákkal ellátott kártyákkal és változatos, fordulatos játékmenettel, mindenkinek kötelező kipróbálni.
 • Ajánlott korosztály 
  10 – 120 éves
  Játékosok száma
  2 – 7 játékos részére
  Márkanév
  Asmodee
  Játék nyelve
  magyar
  Játékidő
  30 perc
  Szállítási idő 
  1 munkanap
  Boardgamegeek.com értékelés
  7,9/10
  Összetettség, nehézségi fok 
  közepes
  Boardgamegeek.com nehézségi szint 
  2,34/5
  Szállítási költség 
  790 Ft
  VTSZ/SZJ
  9504
  Raktárkészlet
  NINCS
  Cikkszám
  920749
Webáruház készítés
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.